• Bio

ESSENTIËLE SYNERGIE - 30 ml

Interesse in dit product ?

Delen
Sereniteit - Evenwicht - 100% biologische*
essentiële oliën
PRANA, betekent de adem van het leven, de vitale adem. ADEMHALING,INADEMEN EN UITADEMEN is leven, de essentiële energie...

Een unieke multifunctionele synergie met biologische essentiële oliën is het resultaat van 30 jaar aromatherapie expertise. De Essentiële Synergie is een verzorging voor de geest en huid die verzachtend, rustgevend is en zorgt voor evenwicht.

Verre van beperkt tot het toevoegen van hun effecten, vullen de essentiële oliën met sensuele, energieke en diepe noten elkaar aan om een terugkeer naar evenwicht en sereniteit te bieden.

Gebruik de Essentiële Synergie op je lichaam, je haar of in olfactotherapie.
Labels
  • BIO (Eco)
  • Vanaf 12 jaar
  • Vegan
Dosage
Gebruik de Essentiële Synergie op je lichaam, je haar of in olfactotherapie. Meng 1 druppel Essentiële Synergie met 10 druppels Pranarôm plantaardige olie, een beetje crème of een neutrale wasgel. Voordat u het op de huid aanbrengt, verwarm het mengsel tussen uw handen, voeg uw handen samen om de neus te bedekken en haal lang en diep adem om te genieten van de voordelen voor de geest.
Composition
Citrus sinensis peel oil*, Lavandula hybrida oil*, Cinnamomum camphora leaf oil*, Citrus reticulata peel oil*, Pinus pinaster oil*, Cedrus atlantica wood oil*, Citrus limon peel oil*, Aniba rosaeodora leaf oil*, Cananga odorata flower oil*, Zingiber officinale root oil*, Lavandula angustifolia oil*, Pelargonium graveolens oil*, Salvia sclarea oil*, Coriandrum sativum seed oil*, Copaifera officianalis oil*, Cinnamomum zeylanicum bark oil*, Boswelia carteri oil*, Santalum austrocaledonicum wood oil*, Mentha piperita oil*, Eucalyptus citriodora oil*, Vanilla Planifolia fruit extract*, Anthemis nobilis flower oil*, Cistus ladaniferus oil*, Tanacetum annuum leaf oil*, Crithmum maritimum oil*, Limonene**, Linalol**, Citral**, Citronellol**, Geraniol**, Cinnamal**, Benzyl Alcohol**, Eugenol**, Farnesol**, Benzyl Benzoate**, Benzyl salicylate**, Coumarin**, Isoeugenol**
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
• Vermijd elk contact met de ogen en slijmvliezen.
• Niet gebruiken op een beschadigde huid.
• Niet gebruiken als u allergisch bent voor een van de componenten.
• Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
• Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen jonger dan 12 jaar.
• Uit de buurt van warmte- en lichtbronnen bewaren.
• Extern gebruik.
• Stel uzelf na gebruik niet bloot aan de zon.
• Niet puur op de huid gebruiken.
Reference

19469

EAN

5420008546921

ACL

6299310

CNK

4384046

Nut/PL

CPNP 3763920

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • BF401
    • Bio

    Brandnetel-silicium - 500 ml

    Brandnetelsilicum 500 ml, 100% ORGANISCH, biedt een organisch en natuurlijk siliciumdioxide geëxtraheerd uit brandnetel, het is de enige gecertificeerde DEMETER!

    BRANDNETEL-SILICIUM

    De Brandnetle Silicium 500 ml, 100% organisch en natuurlijk, is perfect herkenbaar en opneembaar voor het menselijk lichaam. 100% plantaardig, afgeleid van brandnetel, wordt het siliciumdioxide verrijkt door een productieproces waarbij de brandneteloplossing in het ritme van kwarts en amethistkristallen wordt gedynamiseerd om de effectiviteit ervan nog verder te vergroten. Gecertificeerd DEMETER, de Brandnetle silicium 500 ml is gegarandeerd zonder synthetische of minerale silica, zonder parabenen, zonder bijwerkingen, zonder toxiciteit, het is effectief als een onderhoudsbehandeling het hele jaar door. Silicium onderhoudt de gewrichten, spieren en pezen en draagt bij aan een schone huid.

    BF401

    Brandnetelsilicum 500 ml, 100% ORGANISCH, biedt een organisch en natuurlijk siliciumdioxide geëxtraheerd uit brandnetel, het is de enige gecertificeerde DEMETER!
  • 6915
    • Bio

    Muskusroos - 50 ml

    Rosa rubiginosa - Eerste koude persing van de zaden van de muskusroos

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Anti-veroudering! Muskusroos is een klassieker voor de huid en het gehele organisme. Deze schitterende olie, rijk aan omega 3, is mooi oranje dankzij de vitamines die ze bevat. Ze bevordert de hernieuwing van de huid en ‘lift’ de huid. De muskusroos is een bloem die in het wild groeit met buitengewoon positieve eigenschappen. Ze mag echter niet verwisseld worden met de roos waaruit essentiële olie wordt gewonnen. Het is namelijk het zaad van deze aan de meidoorn verwante rozenstruik waar men de kostbare plantaardige olie uithaalt die werkt tegen verouderingstekenen en wondhelend is.

    6915

    Rosa rubiginosa - Eerste koude persing van de zaden van de muskusroos
  • Tijgernoot - 50 ml

    Cyperus esculentus - Eerste koude persing

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Rijk aan omega 6 en 9, plantaardige tijgernootolie zorgt voor soepelheid en beschermt de huid tegen uitdroging. Ideaal voor de droge huid. Vroeger bekend om haargroei te beperken, wordt het ook gebruikt na ontharing.

    19926

    Cyperus esculentus - Eerste koude persing