• Bio

Zoete Amandel - 100 ml

Toepassingsgebieden

Schoonheidsverzorging

Interesse in dit product ?

Delen
Prunus amygdalus - Plantaardige olie van eerste koude persing
Gepersonifieerde zoetheid!

De zoete amandel is de verzachtende en beschermende olie bij uitstek en is ideaal voor de verzorging van het lichaam en een droge huid. Ze is geliefd bij zowel moeders als baby’s voor cosmetica, verzorging en voor het verwijderen van make-up.

Ze leent zich perfect als basis voor aromatherapeutische mengsels voor lichaamsverzorging dankzij haar erg interessante prijs-kwaliteitverhouding en het optimale comfort bij het aanbrengen.

Massages, aromatische massages, schoonheidsverzorging... met zoete amandel is alles mogelijk. Mensen die allergisch zijn voor amandelen moeten deze olie echter uit voorzorg vermijden.
Labels
  • BIO (Eco)
  • Vanaf de geboorte
Dosage
Op de huid aanbrengen en masseren tot volledige doordringing.
Composition
Prunus amygdalus dulcis kernel oil*, Tocopherol.
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
• Buiten bereik van jonge kinderen houden.
• Beschermen tegen licht en warmte.
• UITWENDIG GEBRUIK.
Reference

18501

EAN

5420008542701

ACL

6287378

CNK

4316360

Nut/PL

2725219

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • 13408
    • Bio

    Stop puistjes - 5 ml

    Huid met puistjes en zwarte puntjes

    AROMADERM

    Handig: met een nauwkeurige applicator. AROMADERM STOP PUISTJES is specifiek aangepast aan een vette huid en wordt rechtstreeks op de puistjes en zwarte puntjes (comedonen) aangebracht. Dankzij de doelgerichte formule met 100% biologische essentiële oliën en plantaardige oliën zal het serum de gelokaliseerde imperfecties van de vette huid verwijderen, roodheid en gevoeligheid kalmeren en voor het behoud van een goede huidflora zorgen. Door het natuurlijk herstellend vermogen van de huid te ondersteunen zal de huid er opnieuw zuiver uitzien.

    13408

    Huid met puistjes en zwarte puntjes
  • Zonneroosje - 5 ml

    Cistus ladaniferus

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Het is een struik met mooie witte bloemen, een roze of paars hartje en met groen-grijze blaadjes met een blinkende bovenkant en een matte, wat plakkerige onderkant. Deze essentiële olie toont het belang aan van een op hoog niveau gevoerd wetenschappelijk onderzoek naar haar mogelijke werking tegen de steeds meer opkomende auto-immune aandoeningen.

    4629

    Cistus ladaniferus
  • Fijne lavendel BOB - 5 ml

    Lavandula angustifolia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "De Fijne lavendel BOB essentiële olie wordt bekomen door stoomdistillatie van de bloemtoppen van Lavandula angustifolia P Miller. Deze soort komt voort uit een populatie planten van lokale oorsprong die enkel door zaaien worden vermeerderd, zodat de unieke afkomst van elke Lavendelplant en de rijkdom van de variëteit verzekerd zijn. De Fijne lavendel BOB wordt gekweekt op bergachtige terreinen op een hoogte minimum van 800 meter en geniet daardoor van frisse temperaturen die zorgen voor een aromatische finesse van de essentiële olie. Bovendien beperkt het gebrek aan water in de bodem van deze bergachtige streek de vegetatieve groei en kan het metabolisme van de plant zich richten op de synthese van aromatische bestanddelen. De Fijne lavendel BOB wordt gekarakteriseerd door haar bijzondere olfactieve kwaliteiten en kan onmiddellijk herkend worden door ongeëvenaarde subtiliteit van haar parfum. Het label BOB* garandeert de kwaliteit en de oorsprong van de essentiële olie « Berschermde O

    13177

    Lavandula angustifolia