• Bio

Gezellig thuis - 30 ml

Toepassingsgebieden

Sanerend

Interesse in dit product ?

Delen
Ylang-ylang en Damascener roos - Zoals thuis
Momenten van ontspanning en gezellig welzijn dankzij de warme noten van Ylang-ylang en de Damascener roos.
Dosage
• Gebruik alleen koude diffusie-apparaten.
• Giet gemiddeld 3 tot 5 druppels om te verstuiven in een ruimte van 9 tot 15 m² (zie de gebruiksaanwijzingen van de gebruikte verstuiver).
Composition
100% biologische* essentiële oliën : Ylang-ylang, Vanille, Zoete sinaasappel, Hô-hout, Srilankese kaneel, Damascener roo, Patchouli
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
• Plaats de diffuser zo ver mogelijk van apparaten die warm kunnen worden, en buiten het bereik van kinderen in een goed geventileerde plaats
• Plaats de verstuiver zodanig dat contact met het gezicht en de ogen wordt vermeden
• Niet verstuiven in de kamer van kinderen jonger dan 2 jaar
• Koude diffusie van essentiële oliën mag enkel gebeuren in afwezigheid van bijzonder gevoelige mensen (zwangere vrouwen, baby’s, mensen die lijden aan astma of die last van stuiptrekkingen hebben), of gevoelige dieren.
Reference

17261

EAN

5420008537424

ACL

6253626

CNK

4187613

Nut/PL

kf 61243

Andere producten in dit toepassingsgebied Sanerend

  • Pompelmoes - 10 ml

    Citrus paradisi

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze struik draagt vruchten met een gele of roze schil die eetbaar zijn en een adstringerende, lichtzoete smaak hebben. Het vruchtvlees is in 12 partjes verdeeld. De vruchten groeien in trossen, vandaar de Engelse naam grapefruit.

    15203

    Citrus paradisi
  • 7235
    • Bio

    Pomerans - 10 ml

    Citrus aurantium ssp amara

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De bittere sinaasappelboom, afkomstig uit China, heeft zich verspreid in het Middellandse Zeegebied. De bittere sinaasappelboom of pomerans geeft een essentiële olie met een zeer aangename geur die alleen al bij het inademen een kalmerend, ontspannend en harmonisch gevoel geeft, vandaar het overduidelijk voordeel door het atmosferisch verstuiven van deze olie op plaatsen waar stressmanagement geen hol woord is.

    7235

    Citrus aurantium ssp amara
  • Citroeneucalyptus - 10 ml

    Eucalyptus citriodora

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De citroeneucalyptus van Madagaskar of Vietnam heeft lancetvormige blaadjes, witte bloemen met veel meeldraden en houtachtige hemisferische vruchten, hij geeft de belangrijkste essentiële olie voor het snel verzachten van belangrijke ontstekingshaarden. De behandeling is opvallend efficiënt, maar uw doortocht op kantoor zal een onuitwisbaar olfactorisch spoor nalaten dat al dan niet geapprecieerd zal worden !

    240

    Eucalyptus citriodora