CERA LINIO

Toepassingsgebieden

Sanerend

Interesse in dit product ?

Delen
Hout/ceramisch - Omgevingslicht
De ultrasonische verstuiver Cera Linio van edel hout en keramisch materiaal zal u verleiden met zijn Italiaans geïnspireerde elegantie: het rubberhout heeft een prachtige warme bruine kleur en de licht doorzichtbare keramische koepel onthult een subtiel omgevingslicht. Zijn design herinnert ons de architecturale lijnen van Italiaanse gebouwen.

Recupelbijdrage inbegrepen.
Dosage
Hout en keramiek. Nevel- en lichteffect.

Het zachte sfeerlicht die meebeweegt op het ritme van de ademhaling om een waar gevoel van rust en ontspanning te creëren. De sfeerverlichting werkt onafhankelijk van de verstuiving.

Verstuivingsfuncties:
• Onderbroken verstuiving : 30 seconden on / 30 seconden off
• Verstuivingsduur : continu of 1 uur / 3 uur / 7 uur

Verschillende mogelijkheden van sfeerverlichting :
• Intens
• Zacht
• Respi Zen (progressief)
• Slaap : schakelt automatisch uit na 30 minuten
• De sfeerverlichting werkt onafhankelijk van de verstuiving
Reference

18604

EAN

5420008543234

ACL

6286450

CNK

4309233

Paraf

982454480

Andere producten in dit toepassingsgebied Sanerend

  • Koepel SCALA voor CERA verstuiver

    Upgraad uw verstuiver - Modulaire koepel

    AROMA-VERSTUIVER - Toebehoren

    De keramische koepel Scala met grafisch patroon past op alle Cera verstuivers Met deze modulaire koepel kunt u uw Cera verstuiver upgraden. Met behoud van dezelfde basis creëer je dus een nieuwe verstuiver door simpelweg de koepel te veranderen: hier sta je voor een nieuw designobject dat een zacht sfeerlicht verspreidt dankzij de gestileerde details van zijn ontwerp. Deze verstuiver met een andere grafische look zal zijn plaats vinden in uw leefruimtes en uw interieurdecoratie verfraaien.

    18609

    Upgraad uw verstuiver - Modulaire koepel
  • Koepel BAROCCO voor CERA verstuiver

    Upgraad uw verstuiver - Modulaire koepel

    AROMA-VERSTUIVER - Toebehoren

    De keramische koepel Baroccco met grafisch patroon past op alle Cera verstuivers Met deze modulaire koepel kunt u uw Cera verstuiver upgraden. Met behoud van dezelfde basis creëer je dus een nieuwe verstuiver door simpelweg de koepel te veranderen: hier sta je voor een nieuw designobject dat een zacht sfeerlicht verspreidt dankzij de gestileerde details van zijn ontwerp. Deze verstuiver met een andere grafische look zal zijn plaats vinden in uw leefruimtes en uw interieurdecoratie verfraaien.

    18607

    Upgraad uw verstuiver - Modulaire koepel
  • Doudou

    Speciaal voor baby’s - Verstuiver en nachtlampje - Rubberhout

    AROMA-VERSTUIVER

    « Hallo, ik ben Doudou ! Ik verspreid subtiele geuren en zacht licht naar keuze : ik ben een kleine « glimworm »- verstuiver die maar al te graag een plaatsje krijgt in de leefruimten van de allerkleinsten. Samen met mijn dierenvrienden zullen wij waken over hun slaap : welkom zoete dromen en rustige nachten voor het hele gezin ! Ik ben helemaal niet gulzig : slechts enkele druppeltjes essentiële olie, zorgvuldig uitgekozen voor verstuiving in de babykamer, in mijn waterreservoir en een beetje energie en ik ben klaar om mijn missie te volbrengen! Tot binnenkort. Doudou » Recupelbijdrage inbegrepen.

    16581

    Speciaal voor baby’s - Verstuiver en nachtlampje - Rubberhout