Hydro-alcoholische spray+ - 100 ml

Toepassingsgebieden

Natuurlijk afweersysteem - Sanerend

Interesse in dit product ?

Delen
Handen en kleine oppervlakken - Onmiddelijk doeltreffend
De Hydro-alcoholische Spray+ AROMAFORCE bevat biologisch essentiële oliën van tea-tree, ravintsara en hydraterende bestanddelen. Ideaal voor handen en kleine oppervlakken.
70% alcohol
Onmiddelijk doeltreffend
Droogt snel
Plakt niet
Labels
  • Vanaf 3 jaar
  • Vegan
Dosage

Gebruiksklare oplossing. Schudden en daarna spuiten op de handen. Wrijven tot de handen helemaal droog zijn. Niet afspoelen. 20 spuitbeurten per dag maximum.
Composition

Alcohol denat, Aqua, Glycerin, Cinnamomum camphora leaf oil (Ravintsara), Melaleuca alternifolia leaf oil (Tea-tree), Eucalyptus radiata leaf oil (Eucalyptus radiata), Cinnamosma fragrans leaf oil (Mandravasarotra), Mentha arvensis herb oil (Akkermunt), Lavandula hybrida oil (Lavandin), 2.3-Butanedio, Linalol**, Limonene**, Geraniol**, Citral**
Precautions

Buiten het bereik van kinderen houden. Uitwendig gebruik op een gezonde huid (niet beschadigd). Vermijd contact met ogen, wonden en slijmvliezen. Niet gebruiken bij kinderen onder de 3 jaar, tijdens zwangerschap en borstvoeding. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Verwijderd houden van warmte, vonken, open vuur, hete oppervlakken. Niet roken.
Reference

18425

EAN

5420008542336

CNK

4270963

Nut/PL

CPNP 3303620

Regulatory status

Biocidal - Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Sanerend

  • Koepel PUNTI voor CERA verstuiver

    Upgraad uw verstuiver - Modulaire koepel

    AROMA-VERSTUIVER - Toebehoren

    De keramische koepel Punti met grafisch patroon past op alle Cera verstuivers Met deze modulaire koepel kunt u uw Cera verstuiver upgraden. Met behoud van dezelfde basis creëer je dus een nieuwe verstuiver door simpelweg de koepel te veranderen: hier sta je voor een nieuw designobject dat een zacht sfeerlicht verspreidt dankzij de gestileerde details van zijn ontwerp. Deze verstuiver met een andere grafische look zal zijn plaats vinden in uw leefruimtes en uw interieurdecoratie verfraaien.

    18608

    Upgraad uw verstuiver - Modulaire koepel
  • 16079
    • Bio

    Citroen - 30 ml

    Citrus limon

    CGEO - 30 ml

    De citroen is afkomstig uit India en wordt geteeld in Zuid-Europa en Californië, is een van de meest gebruikte vruchten in de natuurlijke geneeskunde. Het extract wordt verkregen door de koude persing van het buitenste deel van de schil. Er zijn ongeveer 3000 citroenen nodig om 1 kg extract te bekomen. Het is zo veelzijdig dat het standaard en met groot succes voor vele aandoeningen wordt gebruikt. Het extract neutraliseert binnen de 5 minuten de Eberth-bacil en stafylokokken, binnen de 20 minuten de Loeffer-bacil (difterie).

    16079

    Citrus limon
  • CERA LINIO

    Hout/ceramisch - Omgevingslicht

    AROMA-VERSTUIVER

    De ultrasonische verstuiver Cera Linio van edel hout en keramisch materiaal zal u verleiden met zijn Italiaans geïnspireerde elegantie: het rubberhout heeft een prachtige warme bruine kleur en de licht doorzichtbare keramische koepel onthult een subtiel omgevingslicht. Zijn design herinnert ons de architecturale lijnen van Italiaanse gebouwen. Recupelbijdrage inbegrepen.

    18604

    Hout/ceramisch - Omgevingslicht