Pompelmoes - 10 ml Schil

Interesse in dit product ?

Delen
Citrus paradisi
Deze struik draagt vruchten met een gele of roze schil die eetbaar zijn en een adstringerende, lichtzoete smaak hebben. Het vruchtvlees is in 12 partjes verdeeld. De vruchten groeien in trossen, vandaar de Engelse naam grapefruit.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Advice
"Formule voor een excellente doeltreffende afslankende massage olie met een aangename geur!:
5 druppels CGEO Pompelmoes + 5 druppels CGEO Atlasceder +5 druppels CGEO Citroeneucalyptus + 5 druppels CGEO Italiaanse strobloem + 100 druppels Jojoba PO.
10 à 12 druppels van het mengsel op de betreffende zones, 2 x per dag inmasseren. "
Composition
Limoneen
Precautions
Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet onverdund aanbrengen op de huid. Niet innemen. Niet blootstellen aan de zon na het aanbrengen. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Zie bijsluiter.
Reference

15203

EAN

5420008526596

CNK

2798403

Nut/PL

PC-344331716

Andere producten in dit toepassingsgebied Drainage, detox en afslanken

  • LIJNSAP - 250 ml
    • Bio

    LIJNSAP - 250 ml

    Silhouet - Ondersteunen van de spijsvertering en intestinale transit

    BERKENSAP

    LIJNSAP (SILHOUSEVE) berkensap verrijkt met knoppenmaceraat. Berkenknoppen bevorderen de eliminatie van opgehoopt vocht en helpen het silhouet te ondersteunen. De jonge scheuten van rozemarijn helpen bij het ondersteunen van de spijsvertering en de jonge scheuten van vlier ondersteunen de intestinale transit

    020136

    Silhouet - Ondersteunen van de spijsvertering en intestinale transit
  • 8 - Drainage - 30 capsules
    • Bio

    8 - Drainage - 30 capsules

    Capsules met 100% biologische essentiële oliën waaronder jeneverbes die bijdraagt tot drainage van het organisme

    OLEOCAPS +

    We ondervinden het dagelijks en niemand ontkomt eraan: we leven allemaal in een omgeving waarin vele elementen het functioneren van ons lichaam uit balans kunnen brengen. Tabak, stress, chemische producten, medicijnen, luchtvervuiling... dit alles vormt een bron van afvalstoffen uit de stofwisseling die onze biologische reinigingssystemen, ook wel 'uitscheidingsorganen' genoemd, steeds meer verzadigen. Hoe kunnen we deze systemen helpen om de afvalstoffen beter uit ons lichaam te laten verwijderen? De essentiële oliën van Gember, Kardemom, Citroen, Pepermunt, Kruidnagelboon en Mandarijn in de Oléocaps+ 8 BIO capsules helpen ons lichaam om zich te reinigen en er de opgestapelde gifstoffen te verwijderen.

    15596

    Capsules met 100% biologische essentiële oliën waaronder jeneverbes die bijdraagt tot drainage van het organisme
  • DEPURAGEM - 30 ml
    • Bio

    DEPURAGEM - 30 ml

    Zuiverend complex - Bevordert de eliminatie van toxines

    COMPLEXEN VAN GEMMOTHERAPIE

    DEPURAGEM zuivert het lichaam van opeengehoopte afvalstoffen dankzij de jonge scheuten van jeneverbes en rozemarijn die erkend zijn om hun werking op de leverfunctie. Artisjok en paardenbloem, traditiegetrouw gebruikt in lentesalades, ondersteunen de zuivering van de lever.

    050083

    Zuiverend complex - Bevordert de eliminatie van toxines