• Bio

29 - Star of Bethlehem - Vogelmelk - 20 ml

Interesse in dit product ?

Delen
Moed - Hoop - Brengt moed en hoop na een emotionele of fysieke schok, een staat van stress in het aangezicht van verdriet, slecht nieuws...
Bach bloesems zijn een natuurlijk en geïndividualiseerd antwoord op uw emotionele onbalans. Trauma na een schok, een ongeluk, het verlies van een familielid, ... of deze gebeurtenis nu recent of ver weg is, of zelfs tot uw kindertijd behoort, of het nu fysiek of psychisch is, ... deze zeer moeilijke feiten achtervolgen u. Deze noodtoestand waarin je bent ondergedompeld, voorkomt dat je opbloeit. Star of Bethlehem helpt je het onaanvaardbare te accepteren om de emotionele schok van je af te schudden en eindelijk rust, troost, vrede en gemoedsrust te vinden.
Labels
  • BIO AB
  • BIO (Ecocert)
  • BIO (Demeter)
  • Volwassen
  • BIO UE FR
Dosage
"3 tot 4 druppels onder de tong of in een glas water.
4x/dag gedurende 1 tot 4 weken. In geval van crisis 1 inname om het kwartier."
Composition
Biologische* Cognac Demeter**, bereiding van bronwater met biologische Bachbloesem* volgens de oorspronkelijke methode (Star of Bethlehem / Ornithogalum umbellatum) aan 1/240e.
*Ingrediënten afkomstig uit de Biologische en **Biodynamische Landbouw. Demeter is het kwaliteitskeurmerk voor Biodynamische Landbouwbedrijven.
Precautions
De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Vormt geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze. Buiten bereik van kinderen houden.
Reference

BF029

EAN

3760029841295

ACL

6075932

CNK

3512332

Nut/PL

PL 2735/31

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Dagelijks welzijn