• Bio

18 - Impatiens - Reuzenbalsemien - 20 ml

Interesse in dit product ?

Delen
Communicatie - Sociaal zijn - Versterkt tolerantie, vergeving en begrip voor anderen.
Bach bloesems zijn een natuurlijk en geïndividualiseerd antwoord op uw emotionele onbalans. Bach bloesem Impatiens helpt in geval van moeilijkheden om de beperkingen te dragen, in geval van gebrek aan geduld. Je bent gemakkelijk geïrriteerd. Je hebt de neiging om alles in goede banen te leiden, om alleen verder te gaan om het in je eigen tempo te doen. Impatiens geeft u de mogelijkheid om weer kalmte, geduld en tolerantie te krijgen. Je neemt de tijd om te genieten van een normaal levensritme. Je bent vergevensgezinder voor de anderen en luistert gemakkelijker naar hen.
Labels
  • BIO AB
  • BIO (Ecocert)
  • BIO (Demeter)
  • Volwassen
  • BIO UE FR
Dosage
"3 tot 4 druppels onder de tong of in een glas water.
4x/dag gedurende 1 tot 4 weken. In geval van crisis 1 inname om het kwartier."
Composition
Biologische* Cognac Demeter**, bereiding van bronwater met biologische Bachbloesem* volgens de oorspronkelijke methode (Impatiens / Impatiens glandulifera) aan 1/240e.
*Ingrediënten afkomstig uit de Biologische en **Biodynamische Landbouw. Demeter is het kwaliteitskeurmerk voor Biodynamische Landbouwbedrijven.
Precautions
De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Vormt geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze. Buiten bereik van kinderen houden.
Reference

BF018

EAN

3760029841189

ACL

6063606

CNK

3512225

Nut/PL

PL 2735/20

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Dagelijks welzijn