• Bio

17 - Hornbeam - Haagbeuk - 20 ml

Interesse in dit product ?

Delen
Kracht - Wilskracht - Helpt de kracht, de vitaliteit van de geest en de ondernemingsgeest te herstellen.
Bach bloesems zijn een natuurlijk en geïndividualiseerd antwoord op uw emotionele onbalans. Bach bloesem Haagbeuk helpt in geval van gebrek aan enthousiasme, vermoeidheid, moeite om actie te ondernemen, wanneer je de neiging hebt om taken uit te stellen. Haagbeuk helpt bij het herwinnen van kracht, vitaliteit van de geest, bijziendheid en het verlangen om te ondernemen.
Labels
  • BIO AB
  • BIO (Ecocert)
  • BIO (Demeter)
  • Volwassen
  • BIO UE FR
Dosage
"3 tot 4 druppels onder de tong of in een glas water.
4x/dag gedurende 1 tot 4 weken. In geval van crisis 1 inname om het kwartier."
Composition
Biologische* Cognac Demeter**, bereiding van bronwater met biologische Bachbloesem* volgens de oorspronkelijke methode (Hornbeam / Carpinus betulus) aan 1/240e.
*Ingrediënten afkomstig uit de Biologische en **Biodynamische Landbouw. Demeter is het kwaliteitskeurmerk voor Biodynamische Landbouwbedrijven.
Precautions
De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Vormt geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze. Buiten bereik van kinderen houden.
Reference

BF017

EAN

3760029841172

ACL

6055737

CNK

3512217

Nut/PL

PL 2735/19

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Dagelijks welzijn

  • BF002
    • Bio

    02 - Aspen - Ratelpopulier - 20 ml

    Vertrouwen - Rust - Brengt vertrouwen en rust in onbekende situaties.

    38 BACHBLOESEMS

    Bach bloesems zijn een natuurlijk en geïndividualiseerd antwoord op uw emotionele onbalans. De Bach bloesem Ratelpopulier helpt in geval van ongerustheid, diffuse angst, zonder te weten hoe je de aard ervan echt kan verklaren, of wanneer je overweldigd wordt door een gevoel van ongerustheid. Je trekt je terug in jezelf terwijl je wacht tot het voorbij is. Met Ratelpopulier krijg je weer moed, een gevoel van kracht en vertrouwen in het gezicht van het onbekende, vreugde en het verlangen om te ondernemen.

    BF002

    Vertrouwen - Rust - Brengt vertrouwen en rust in onbekende situaties.
  • BF038
    • Bio

    38 - Willow - Wilg - 20 ml

    Moed - Hoop - Brengt ontspanning, levensvreugde en een positieve houding.

    38 BACHBLOESEMS

    Bach bloesems zijn een natuurlijk en geïndividualiseerd antwoord op uw emotionele onbalans. Bach Bloesem wilg helpt als je gedreven wordt door een gevoel van eeuwigdurende mislukking en onrechtvaardigheid. Je hebt de neiging om medelijden met jezelf te hebben, je bent prikkelbaar en hebt moeite om het positieve te vinden. Je reageert gevoelig en vindt het moeilijk om te vergeven en te vergeten. Met Wilg kun je de dingen met meer optimisme afhandelen. Je vindt weer vrolijkheid en dynamiek. Je denkt niet meer aan jezelf als slachtoffer en verliest je ziekelijke wantrouwen.

    BF038

    Moed - Hoop - Brengt ontspanning, levensvreugde en een positieve houding.
  • BF007
    • Bio

    07 - Chestnut Bud - Knop van de paardenkastanje - 20 ml

    Vitaliteit - levensvreugde - Versterkt de alertheid, het begrip en het ervaringsleren.

    38 BACHBLOESEMS

    Bach bloesems zijn een natuurlijk en geïndividualiseerd antwoord op uw emotionele onbalans. De Bach bloesem White Chestnut Buds helpt als je de neiging hebt om dezelfde fouten te herhalen door gebrek aan aandacht. Je geeft jezelf de schuld omdat je niet van je ervaring kunt leren. Met Chestnud Bud kunt u beeter opletten en dus efficiënter worden. Je begrijpt beter en je bent meer bewust van de werkelijkheid.

    BF007

    Vitaliteit - levensvreugde - Versterkt de alertheid, het begrip en het ervaringsleren.